Nieuwsberichten Activiteitencommissie

Oliebollenactie en mini-winter-fair.

We hopen zaterdag 30 december oliebollen te bakken in de loods van Martin en Annelies Goud, Nolleweg 1a. Die ochtend willen we vroeg  beginnen, zodat u vanaf 9 uur de oliebollen en/of appelbeignets op kan halen. Drink gezellig een bakje  koffie, thee of warme chocolademelk en proef alvast van de lekkernijen.  Of neem een kop erwtensoep, ook altijd lekker in de winter. De kinderen kunnen ondertussen grabbelen, marshmallows warmen of een pindaketting rijgen. Kijk ook even rond bij de kraampjes of snuffel tussen de ‘rommel’. We hebben ook aan bezige bijen gedacht en takken gesprokkeld in het bos, zodat u een takkenbezem kan maken. Tussen de middag bakken we verse friet. Eénpersoonszakjes, maar ook familiezakken zijn te koop. Alles voor een lage prijs. We hopen velen van jullie te ontmoeten.

Voor de rommelmarkt kunnen we nog spullen gebruiken. Als u nog wat hebt, wilt u dat dan donderdagavond 28 december vanaf 19.00 inleveren in de loods, Nolleweg 1a Waarde? 

Kerstzang in de Adullamkerk

In ons kerkgebouw zal D.V. zaterdag 23 december de traditionele Kerstzangavond gehouden worden. Medewerking aan deze avond wordt  verleend door  het Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland onder leiding van dirigent Ron van Ommen. Het beloofd een zeer gevarieerd programma te worden,  waar naast koorzang ook veel ruimte is voor samenzang, die op het orgel begeleid wordt door de organist Martin Weststrate. De avond begint om 19.30 uur en er wordt gecollecteerd t.b.v. ons bouwfonds. Een ieder van binnen en buiten de gemeente wordt van harte uitgenodigd deze avond te bezoeken om zo samen met elkaar aan de vooravond van de kerst het mooie en wonderlijke heilsfeit te herdenken.  

Oliebollenactie

Zaterdag 30 december hopen we weer oliebollen te bakken.  Deze morgen willen we uitbreiden naar  een mini winterfair. Volgende keer hopen we meer te kunnen vertellen en zit er bij het Kerkelijk Nieuws ook een flyer met antwoordenstrookje voor de oliebollen.

Maken winterkrans op D.V 12 december

Kom gezellig een avondje met elkaar een krans maken, voor aan uw deur of voor op tafel. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het invullen van het antwoordstrookje op de flyer. De avond begint om 20.00 in de zaal van de kerk, kosten 15 euro pp. De opbrengst is voor het bouwfonds. Vergeet niet uw snoeischaar, scherp mesje en evt. eigen decoratie mee te nemen! neem gerust iemand mee.

Statiegeldflessen

Zaterdag  9 december hopen we langs te komen om statiegeldflessen op te halen. Willen jullie ze buiten zetten bij het oud papier? Fijn dat er zoveel flessen ingeleverd kunnen worden. We halen maandelijks een mooi bedrag op. 

Statiegeldflessen

In juni ontvingen we € 187,40 voor de ingeleverde flessen en kratten.  Allen vriendelijk bedankt. Zaterdag 8 juli komt één van onze commissieleden weer door de straten en polders in en om Waarde om statiegeldflessen op te halen. We rijden niet allemaal dezelfde route, als u ze vóór 9 uur buiten zet, voorkomt u daarmee dat u ze een paar uur later weer naar binnen moet halen. 

Over de activiteitencommis.

De activiteitencommissie werkt onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad en de financiële commissie. In overleg met de kerkenraad ontwikkelt en regelt de commis-sie activiteiten, waar de gemeenteleden zoveel mogelijk bij betrokken worden, met als doel fondswerving en financiële betrokkenheid ten bate van onze gemeente.

Eerstvolgende diensten

  • donderdag 25 januari 2018

    19:30 ds. L. Blok Zendingsdienst

Voor leden