Nieuwsberichten Activiteitencommissie

Statiegeldflessen

In juni ontvingen we € 187,40 voor de ingeleverde flessen en kratten.  Allen vriendelijk bedankt. Zaterdag 8 juli komt één van onze commissieleden weer door de straten en polders in en om Waarde om statiegeldflessen op te halen. We rijden niet allemaal dezelfde route, als u ze vóór 9 uur buiten zet, voorkomt u daarmee dat u ze een paar uur later weer naar binnen moet halen. 

Statiegeldflessen

Zaterdag 10 juni is het weer zover: we rijden dan rond om statiegeldflessen op te halen. In mei kregen we € 132,65 statiegeld. Opnieuw een mooi bedrag, waarvoor we jullie willen bedanken. 

De activiteitencommissie.

 

Paasactie!

Voor het paasweekend bieden wij, als activiteitencommissie, iets lekkers aan voor bij de koffie! Dit keer zijn er, naast zelfgemaakte roombroodjes, roombolussen en tompoucen ook paasstollen te koop. Voor ieder wat wils. De opbrengst is, zoals elk jaar, voor het bouwfonds van de Gereformeerde Gemeente in Waarde. 

Zie onze flyer voor details

Statiegeldflessen

D.V. zaterdag 11 februari hopen we statiegeldflessen op te halen. In januari hebben we een mooi beginbedrag opgehaald, namelijk € 152,40. Hartelijk bedankt weer! Even een puntje van aandacht: wilt u de flessen vóór 9 uur buiten zetten? Eén van de commissieleden begint om 9 uur met ophalen, maar we rijden niet allemaal dezelfde route. Dus de ene keer komen we b.v. om 10 over 9 al bij u langs en de volgende keer misschien pas om kwart voor 11. En als u de moeite neemt om de flessen buiten te zetten én we zijn al langs geweest, zou dat jammer zijn.
De activiteitencommissie.

Statiegeldflessen

D.V. zaterdag 14 januari hopen we statiegeldflessen op te halen. Mogen we dit jaar ook weer op uw flessen rekenen? In 2016 hebben we voor ruim € 1700,-- statieflessen in mogen leveren. Geweldig! Allemaal vriendelijk bedankt voor jullie medewerking.
De activiteitencommissie.

Activiteitencommissie

Oliebollen, roombolussen en erwtensoep.
Traditiegetrouw bakken we 31 december weer oliebollen, maar we verkopen ook roombolussen en erwtensoep. Bijgesloten vindt u de flyer met antwoordenstrookje, maar u kunt uw bestelling ook opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of de website: www.gergemwaarde.nl
Uw bestelling uiterlijk dinsdag 27 december inleveren.
De bestellingen kunnen 31 december tussen 9.00 uur en 11.30 uur opgehaald worden in de loods van fam. Goud-van Veldhuisen, Nolleweg 1a Waarde.
Er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten al of niet onder het genot van koffie, thee of fris met een oliebol of een kop snert. Tevens snoepverkoop. Iedereen van harte welkom!

Over de activiteitencommis.

De activiteitencommissie werkt onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad en de financiële commissie. In overleg met de kerkenraad ontwikkelt en regelt de commis-sie activiteiten, waar de gemeenteleden zoveel mogelijk bij betrokken worden, met als doel fondswerving en financiële betrokkenheid ten bate van onze gemeente.

Eerstvolgende diensten

  • zondag 30 juli 2017

    09:30 Leesdienst
    14:00 Leesdienst
    18:30 kand. W. Mouw

Voor leden