Nieuwsberichten Activiteitencommissie

Oliebollenactie en mini-winter-fair.

We hopen zaterdag 30 december oliebollen te bakken in de loods van Martin en Annelies Goud, Nolleweg 1a. Die ochtend willen we vroeg  beginnen, zodat u vanaf 9 uur de oliebollen en/of appelbeignets op kan halen. Drink gezellig een bakje  koffie, thee of warme chocolademelk en proef alvast van de lekkernijen.  Of neem een kop erwtensoep, ook altijd lekker in de winter. De kinderen kunnen ondertussen grabbelen, marshmallows warmen of een pindaketting rijgen. Kijk ook even rond bij de kraampjes of snuffel tussen de ‘rommel’. We hebben ook aan bezige bijen gedacht en takken gesprokkeld in het bos, zodat u een takkenbezem kan maken. Tussen de middag bakken we verse friet. Eénpersoonszakjes, maar ook familiezakken zijn te koop. Alles voor een lage prijs. We hopen velen van jullie te ontmoeten.

Voor de rommelmarkt kunnen we nog spullen gebruiken. Als u nog wat hebt, wilt u dat dan donderdagavond 28 december vanaf 19.00 inleveren in de loods, Nolleweg 1a Waarde? 

Over de activiteitencommis.

De activiteitencommissie werkt onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad en de financiële commissie. In overleg met de kerkenraad ontwikkelt en regelt de commis-sie activiteiten, waar de gemeenteleden zoveel mogelijk bij betrokken worden, met als doel fondswerving en financiële betrokkenheid ten bate van onze gemeente.

Eerstvolgende diensten

  • zondag 25 februari 2018

    09:30 Leesdienst
    14:00 Leesdienst
    18:00 ds. D. W. Tuinier

Voor leden