Voorbereiding Actiemarkt 2 juni

De activiteitencommissie is al druk bezig met de voorbereidingen voor de actiemarkt op zaterdag 2 juni D.V. Maar we hebben uw/jouw hulp hard nodig.

Daarom vragen wij het volgende: bruikbare spullen voor de rommelmarkt, maar geen grote meubels. Bewaar ze maar, wij hopen ze D.V. maandag 28 mei op te halen. We rijden dan rond met auto’s en karren.

En wilt u ook eens in de voorraadkast kijken? Misschien staan er wel boodschappen die gekocht zijn, maar toch niet worden genuttigd. Of zaten er dingen in een kerstpakket waar u helemaal niet van houdt, let even goed op de houdbaarheidsdatum, dan halen wij het ook maandag de 28 mei bij u op.

Misschien denkt u: wat moeten ze nu met boodschappen? Wij verkopen die boodschappen weer in een kraam, we halen daar ieder jaar een mooi bedrag mee op. 

We weten dat velen in de gemeente graag bakken. We willen dit jaar eigengebakken taarten verkopen. Bakt u voor ons? Alles is welkom. 

Hebt u/jij ideeën? We houden ons aanbevolen. Wilt u een kraam vullen of een workshop geven. Neem contact met ons op!

Er is natuurlijk nog veel meer te doen, maar dat ziet u als de flyer bij het Kerkelijk Nieuws zit.

De activiteitencommissie.

Berichten uitgelicht

 • Actiemarkt - oproep voor spullen en taart maken

  Zaterdag 2 juni….. Kijken jullie er ook al naar uit? Het is een dag van gemeente zijn, ontmoetingen en gezelligheid met elkaar. We hopen dat jullie ook meedoen. Als er wordt gebeld of u/je wilt helpen, zeg niet gelijk nee, maar probeer het eens. Het is altijd zo gezellig met elkaar. In de week voor de actiemarkt kunnen we veel hulp gebruiken om rommel te sorteren en kramen in te richten. Er is dan altijd koffie/thee met wat lekkers. Kom maar eens sfeer proeven, zeker weten dat u/je daar geen...

  Lees meer...

 • Koffiemorgen - 16 mei

  Woensdag 16 mei hopen we u weer te ontmoeten in een zaal van de kerk voor een kopje koffie/thee. Deze morgen is de laatste koffiemorgen van dit seizoen. De bedoeling hiervan is ontmoeting en omzien naar elkaar, elkaar tot een hand en een voet te zijn of een luisterend oor te bieden. Iedereen is weer hartelijk welkom. Leeftijd is niet van belang. Er is geen li-miet in dezen. De inloop is van 9.30 tot 11.00 uur. We zien uit naar uw/jouw komst. Wilt u gehaald worden? Ook dat is mogelijk. Dan...

  Lees meer...

 • Voorbereiding Actiemarkt 2 juni

  De activiteitencommissie is al druk bezig met de voorbereidingen voor de actiemarkt op zaterdag 2 juni D.V. Maar we hebben uw/jouw hulp hard nodig. Daarom vragen wij het volgende: bruikbare spullen voor de rommelmarkt, maar geen grote meubels. Bewaar ze maar, wij hopen ze D.V. maandag 28 mei op te halen. We rijden dan rond met auto’s en karren. En wilt u ook eens in de voorraadkast kijken? Misschien staan er wel boodschappen die gekocht zijn, maar toch niet worden genuttigd. Of zaten er...

  Lees meer...

 • CJZ - Opvoedavond 05-04-2018

  Donderdag 5 april zal er een gemeenteavond gehouden worden in de zaal van de kerk. Dhr. A.J. den Butter wil met ons nadenken over "Hoe gaan wij om met de media? Het door Drie-star educatief ontwikkelde Media Attitude Model (MAM) biedt richtlijnen op grond van de Bijbel." Aanvang 19.30 uur.

  Lees meer...

 • Biddag 2018

  U weet dat onze vaderen dagen van afzondering belangrijk en noodzakelijk vonden. Verschil-lende biddagpreken zijn dan ook van hen bewaard gebleven. Denk alleen aan de boetepreken van ds. Th. van de Groe. Opvallend is dat de overheid in het verleden de bevolking opriep om deze biddagen in ere te houden. Zij riep de burgers op tot verootmoediging en ge-bed. Dat is helaas verleden tijd. Daarom is het des te noodzakelijker dat we vasthouden aan deze goede gewoonte. Let wel: aan de ware biddag is...

  Lees meer...

 • Aangepaste kerkdienst

  Op 31 maart zal er een aangepaste kerkdienst worden gehouden waarin onze dominee hoopt voor te gaan. De aanvangstijd is om 14.30 uur.

  Lees meer...

Eerstvolgende diensten

 • zondag 27 mei 2018

  09:30 ds. D. W. Tuinier Leesdienst
  14:00 Leesdienst
  18:00 ds. D. W. Tuinier Leesdienst

Voor leden

Nieuws Activiteitencommissie

 • Statiegeldflessen 10-03-18

  Wilt u a.s. zaterdag 9 maart vóór 9 uur statiegeldflessen/kratten buiten zetten bij het oud papier? Één van de leden van de activiteitencommissie hoopt ze op te halen. Alvast vriende-lijk bedankt en ook bedankt voor het inleveren van de flessen vorige maand. Toen haalden we voor € 103,70 op.

  Lees meer...

 • Statiegeldflessen

  Aanstaande zaterdag is het alweer de tweede zaterdag van de maand. U snapt het al: statie-geldflessen worden dan opgehaald. Wilt u ze buiten zetten bij het oud papier? Vorige maand stonden er veel kratten en flessen, we kregen er € 189,55 voor. Hartelijk dank.

  Lees meer...

 • Oliebollenactie en mini-winter-fair.

  We hopen zaterdag 30 december oliebollen te bakken in de loods van Martin en Annelies Goud, Nolleweg 1a. Die ochtend willen we vroeg  beginnen, zodat u vanaf 9 uur de oliebollen en/of appelbeignets op kan halen. Drink gezellig een bakje  koffie, thee of warme chocolademelk en proef alvast van de lekkernijen.  Of neem een kop erwtensoep, ook altijd lekker in de winter. De kinderen kunnen ondertussen grabbelen, marshmallows warmen of een pindaketting rijgen. Kijk ook even rond bij de kraampjes of...

  Lees meer...

 • Kerstzang in de Adullamkerk

  In ons kerkgebouw zal D.V. zaterdag 23 december de traditionele Kerstzangavond gehouden worden. Medewerking aan deze avond wordt  verleend door  het Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland onder leiding van dirigent Ron van Ommen. Het beloofd een zeer gevarieerd programma te worden,  waar naast koorzang ook veel ruimte is voor samenzang, die op het orgel begeleid wordt door de organist Martin Weststrate. De avond begint om 19.30 uur en er wordt gecollecteerd t.b.v. ons bouwfonds. Een ieder van...

  Lees meer...