Nieuwsberichten Bijbelkring

Bijbelkring

Hallo allemaal, woensdag 17 januari hoopt de Bijbelkring weer samen te komen. We werken uit het boekje Het wachtwoord van de kerk van ds C.G. Vreugdenhil. Aan de beurt is hfdst 8 vr 1 tm 5. Iedereen is van harte welkom. Ook als je nog nooit geweest bent, kom gerust. Het is zo goed om met Gods Woord bezig te zijn. Het begint om 20 uur. 

De Bijbelkring

 

Bijbelkring

Hallo allemaal, woensdag 12 december hoopt de Bijbelkring weer bij elkaar te komen. Iedereen is van harte welkom. We hopen om 8 uur te beginnen. We werken uit het boekje: Het wachtwoord van de kerk van ds. C.G. Vreugdenhil. Hoofdstuk 7 is aan de beurt vraag 1-4. We zien uit naar jullie komst.

Over de bijbelkring

De bijbelkring vergadert maandelijks op woensdag- of donderdagavond van 20.00-22.00 uur in de vergaderzaal van de kerk en is toegankelijk voor belijdende leden van de gemeente.

Voor de pauze wordt een korte inleiding gehouden als voorbereiding op de te bespreken Bijbelstudie. Na de pauze worden de vragen, die thuis voorbereid kunnen worden, in groepjes besproken. Tenslotte wordt de Bijbelstudie afgerond met een plenaire bespreking.

Eerstvolgende diensten

  • donderdag 25 januari 2018

    19:30 ds. L. Blok Zendingsdienst

Voor leden