Nieuwsberichten JV +12 "Jeugd, zoek de Haven"

JV+12

 

Ha jongelui,

D.V. 29 april zou het JV zijn, dit kan helaas niet doorgaan. De avond voor klas 2 bij de +14 gaat wel door!

Daarom hebben we voor de afsluitende avond een nieuwe datum gepland zodat klas 1 en 2 hierbij aanwezig kan zijn. Dit is D.V. zaterdag 13 mei. D.V. 20 mei is de bondsdag en 24 t/m 27 mei hopen we op kamp te gaan. Hou je mail in de gaten voor meer informatie. Tot de 13e!

Groetjes,

Marco en Matilda, Els, Jody en Catharine, Ard en Marisca

 

JV+12

Ha jongelui,
De eerstvolgende JV avond is D.V. zaterdag 4 maart. De meesten van jullie hebben de afgelopen avond hard gewerkt tijdens de gemeentemaaltijd, dus 4 maart hopen we lekker met z'n allen naar buiten te gaan voor een leuk spel. Voor de pauze is er een inleiding en na de pauze dus een buitenspel. Hou je mail in de gaten voor meer informatie.
Let op: de avond erna is het vrijdag 17 maart JV!
Tot de 4e!
Groetjes,
Marco & Matilda, Els, Johan, Jody & Catharine, Ard & Marisca

JV+12

Hoi allemaal,
D.V. vrijdag 10 februari is de gemeentemaaltijd. Jullie hebben hierover een mail ontvangen. Als je niet kan dat graag even laten weten. Omdat dit een JV avond is, is het zaterdag 11 februari geen JV.
De volgende JV avond is dan weer D.V. zaterdag 4 maart.
Tot vrijdag de 10e!
Groetjes de leiding

JV +12

Ha jongelui,
D.V. zaterdag 28 januari hopen we te gaan bowlen. We verwachten jullie dan om 19:00 al bij de kerk. En alvast voor in je agenda: de avond van zaterdag 18 maart is verzet naar vrijdag 17 maart. Hartelijke groet,
De leiding

JV+12

Ha jongelui,
Allereerst de beste wensen en Gods Zegen voor het nieuwe jaar!
D.V. 14 januari is het weer JV. Dhr. van de Ende hoopt deze avond de inleiding te verzorgen.
Na de pauze is er een spel. We hopen jullie allemaal om 19:30 in de kerk te ontmoeten. Tot dan!
Groet, Marco & Matilda, Els, Johan, Jody, Ard & Marisca

JV+12

Ha jongelui,
D.V. 3 december hopen we onze kerstavond te hebben. Jullie hebben hiervoor allemaal een persoonlijke uitnodiging gekregen. We zien uit naar jullie komst! En alvast voor in je agenda: na de kerstvakantie hopen we elkaar D.V. 14 januari weer te ontmoeten.

Over JV +12

Jeugdvereniging +12 "Jeugd, zoek de Haven" vergadert om de veertien dagen op zaterdagavond van 19.30 - 21.15 uur in de kerkzaal.

Voor de pauze wordt er door het houden van een inleiding en het bespreken van een vragen een onderwerp behandeld. Na de pauze worden verschillende activiteiten ontplooid, o.a. handvaardigheid, een groepsspel of een quiz.

Eerstvolgende diensten

  • zondag 30 juli 2017

    09:30 Leesdienst
    14:00 Leesdienst
    18:30 kand. W. Mouw

Voor leden