Nieuwsberichten JV +14 "Het Anker"

JV+14

Ha jongelui,
Let op! Deze keer is het op vrijdag 10 februari JV. We hopen met z’n allen te helpen bij de gemeentemaaltijd in de kerk. Meer info volgt nog via de email. We hopen jullie allemaal te ontmoeten. Tot vrijdag DV!
Groetjes de leiding.

JV+14

Ha jongelui,
Zaterdag 28 januari D.V. staat er weer een leuke jv avond op het programma. Deze avond organiseren we een dropping. Vergeet je zaklamp, goede schoenen en warme kleding niet. Nadere informatie volgt nog via de app. We hopen jullie allemaal weer te zien D.V.
Groetjes de leiding.

JV+14

Ha jongelui,
Zaterdag 14 januari D.V. staat er weer een leuke jv avond op het programma. Deze avond hopen we naar het Calvijn College in Krabbendijke te gaan. Daar zullen ds. M.T. al-Chalabi en een Pakistaanse pastor iets vertellen over het thema: ‘Wat als jij moet vluchten’. Er zal die avond ook een collecte zijn voor het vluchtelingenwerk dus vergeet dat niet. We verwachten jullie om 10 voor 7 bij de kerk. We hopen jullie allemaal weer te zien.
Groetjes de leiding.

JV+14

Ha jongelui,
Zaterdag 3 december hopen we de jaarlijkse kerstavond met elkaar te vieren. Deze avond zal om 18.00 uur beginnen. We hopen eerst met elkaar jullie zelf klaargemaakte diner te nuttigen. Ook hoopt dhr. Van de Bovenkamp nog een spannend verhaal te vertellen. Denken jullie ook nog aan de surprise? Zien we jullie allemaal D.V. 3 december?
Groetjes de leiding

JV+14

Ha jongelui,
Vrijdag 18 november D.V. staat er weer een leuke JV-avond op het programma. Bernice hoopt een inleiding te houden. Daarna hopen we naar het Calvijn College in Krabbendijke te gaan. We hopen daar met z’n allen een leuke en sportieve avond te hebben. De avond begint om 7 uur.
We hopen jullie allemaal weer te ontmoeten.
Groetjes de leiding

JV +14

Ha jongelui,
Zaterdag 5 november staat er weer een leuke JV-avond op het programma. We hopen eerst met elkaar stil te staan rondom Gods Woord. Na de pauze gaan we met elkaar iets lekkers koken, bakken of braden. We hopen jullie de 5e allemaal weer te zien D.V. Tot dan!
Groetjes, de leiding.

Meer artikelen...

  1. JV +14
  2. JV +14
  3. JV +14

Over JV +14

De doelstelling van Jeugdvereniging +14 "Het Anker" is de ontmoeting met jongeren en het aangaan van een (geestelijk) gesprek. Dit zal vorm gegeven worden met een inleiding over een bijbels of actueel onderwerp, waarna er in groepjes vragen beantwoord worden. Hierna is er plaats voor discussie met de gehele groep. Indien de tijd het toelaat is er nog ruimte voor ontspanning in de vorm van een spel, dia's of gewoon wat bijpraten.

Eerstvolgende diensten

  • zondag 30 juli 2017

    09:30 Leesdienst
    14:00 Leesdienst
    18:30 kand. W. Mouw

Voor leden