Nieuwsberichten JV +16 "Van Waarde"

JV+16 - Planning 2018

Hallo jongelui,

Het eerste half jaar zit er al weer op. We kijken terug op fijne avonden met als afsluiting de kerstavond. Bedankt voor jullie opkomst. Hier alvast de data vanaf januari. Jullie krijgen t.z.t. meer informatie, maar dan kun je ze alvast vrijhouden: 13-1/3-2/24-2/17-3/7-4/21-4. Goede kerstdagen en fijne vakantie!

Groetjes van de leiding

 

JV +16 - Terugblik en planning

Hallo jongelui,

Het eerste half jaar zit er al weer op. We kijken terug op fijne avonden met als afsluiting de kerstavond. Bedankt voor jullie opkomst. Hier alvast de data vanaf januari. Jullie krijgen t.z.t. meer informatie maar dan kun je ze alvast vrijhouden: 13-1/3-2/24-2/17-3/7-4/21-4. Goede kerstdagen en fijne vakantie!

Groetjes van de leiding

Koningsdagontbijt

Heeft u bij koningsdag ook zin in een heerlijk oranje ontbijt?

Prijs ontbijt volwassene € 5,50. Prijs ontbijt kind €3,50. De ontbijtjes worden op koningsdag tussen 7.30 uur en 8.30 uur bij u thuis bezorgt.

Lever tot en met vrijdag 21 april uw bestelling in bij: Fam. Kuzee (Havenstraat 22a), Fam. van Zutphen (Julianastraat 8) of Babette de Winter (Koninginneweg 2a).

 

 

Over JV +16

De doelstelling van de Jeugdvereniging +16 "Van Waarde" is het gezamelijk bestuderen van Gods Woord, elkaar ontmoeten en leren kennen als jongeren van de gemeente en het samen nadenken over levensvragen.

Dit wordt op verschillende manieren vormgegeven, door o.a. Bijbelstudies, inleidingen, groepsgesprekken en het dieper op de stof ingaan door het gebruiken van diverse werkvormen. Ook wordt er regelmatig een sportieve activiteit georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een strandwandeling of een gezellig spel. De avonden worden afgesloten met het samen zingen van psalmen en liederen uit de bundel van de jeugdbond.

Eerstvolgende diensten

  • donderdag 25 januari 2018

    19:30 ds. L. Blok Zendingsdienst

Voor leden