Preekbesprekingen

Helaas is de laatste preekbespreking begin december vorig jaar niet doorgegaan. Binnenkort staat er weer een gepland: 28 januari a.s. (19.45 – 20.35 uur) Als ik voor me zelf spreek, ik ervaar het als goed om op deze wijze de jongeren nog even te ontmoeten, na de preken op Gods dag.

Daarom: jongeren vanaf 12 jaar: welkom. Ook jij als je nog nooit eerder bent geweest. Probeert het eens! Natuurlijk: de ene keer spreekt het je meer aan als de andere. Dat ligt aan het onderwerp of thema of…het ligt misschien ook wel aan jezelf. Toch zijn er altijd momenten waarop je veel van elkaar kunt leren. En je weet: de Heere werkt door Zijn Geest en Woord. Hij kan en wil ook de preekbespreking gebruiken om jou tot Zijn kind te maken of het geloof in je hart te versterken.

Wat het zingen betreft: we zullen dat integreren tijdens ons samenzijn. Andere preekbesprekingen: 4 maart en 22 april, de laatste keer van dit seizoen.

Berichten uitgelicht

 • CJZ - Opvoedavond 05-04-2018

  Donderdag 5 april zal er een gemeenteavond gehouden worden in de zaal van de kerk. Dhr. A.J. den Butter wil met ons nadenken over "Hoe gaan wij om met de media? Het door Drie-star educatief ontwikkelde Media Attitude Model (MAM) biedt richtlijnen op grond van de Bijbel." Aanvang 19.30 uur.

  Lees meer...

 • Biddag 2018

  U weet dat onze vaderen dagen van afzondering belangrijk en noodzakelijk vonden. Verschil-lende biddagpreken zijn dan ook van hen bewaard gebleven. Denk alleen aan de boetepreken van ds. Th. van de Groe. Opvallend is dat de overheid in het verleden de bevolking opriep om deze biddagen in ere te houden. Zij riep de burgers op tot verootmoediging en ge-bed. Dat is helaas verleden tijd. Daarom is het des te noodzakelijker dat we vasthouden aan deze goede gewoonte. Let wel: aan de ware biddag is...

  Lees meer...

 • Aangepaste kerkdienst

  Op 31 maart zal er een aangepaste kerkdienst worden gehouden waarin onze dominee hoopt voor te gaan. De aanvangstijd is om 14.30 uur.

  Lees meer...

 • Herdenking watersnoodramp 1953

  Vrijdag 2 februari a.s.  zie ik graag een volle zaal. Omdat het deze maand 65 jaar(!) ge-leden is dat een gedeelte van ons land door een watersnood is getroffen, waaronder  onze dorpen, heb ik de heer Sinke uit Oostdijk gevraagd, of hij ons hierover wil vertellen. Ook laat hij ons het een en ander zien. Gemeente, verdiept u in de geschiedenis en leest met elkaar het eerste gedeelte van Ps. 78. Opdat wij Gods hand in de historie niet verg-eten!

  Lees meer...

 • Preekbesprekingen

  Helaas is de laatste preekbespreking begin december vorig jaar niet doorgegaan. Binnenkort staat er weer een gepland: 28 januari a.s. (19.45 – 20.35 uur) Als ik voor me zelf spreek, ik ervaar het als goed om op deze wijze de jongeren nog even te ontmoeten, na de preken op Gods dag. Daarom: jongeren vanaf 12 jaar: welkom. Ook jij als je nog nooit eerder bent geweest. Probeert het eens! Natuurlijk: de ene keer spreekt het je meer aan als de andere. Dat ligt aan het onderwerp of thema of…het...

  Lees meer...

 • Voor het nieuwe jaar…

  Kracht bezit ik niet om mij zelf te bekeren; kracht vind ik niet om Gods gebod te bewaren, hoe graag ik dat ook begeer en hoezeer ik er ook mijn best voor doe. Kracht vind ik niet om mij tot God te wenden; kracht heb ik niet om ook maar een enkele zucht te slaken; kracht vind ik niet om ook maar een enkele zonde, een kleine zonde, zwak als een spinnenweb, als een verteerde draad, in stukken te breken…Kracht vind ik niet om mij tegen de wereld en haar smaad te verzetten! Zo is het echter juist...

  Lees meer...

Eerstvolgende diensten

 • zondag 29 april 2018

  09:30 ds. P. G. Heijkamp
  14:00 Leesdienst
  18:00 ds. P. G. Heijkamp

Voor leden

Nieuws Activiteitencommissie

 • Statiegeldflessen 10-03-18

  Wilt u a.s. zaterdag 9 maart vóór 9 uur statiegeldflessen/kratten buiten zetten bij het oud papier? Één van de leden van de activiteitencommissie hoopt ze op te halen. Alvast vriende-lijk bedankt en ook bedankt voor het inleveren van de flessen vorige maand. Toen haalden we voor € 103,70 op.

  Lees meer...

 • Statiegeldflessen

  Aanstaande zaterdag is het alweer de tweede zaterdag van de maand. U snapt het al: statie-geldflessen worden dan opgehaald. Wilt u ze buiten zetten bij het oud papier? Vorige maand stonden er veel kratten en flessen, we kregen er € 189,55 voor. Hartelijk dank.

  Lees meer...

 • Oliebollenactie en mini-winter-fair.

  We hopen zaterdag 30 december oliebollen te bakken in de loods van Martin en Annelies Goud, Nolleweg 1a. Die ochtend willen we vroeg  beginnen, zodat u vanaf 9 uur de oliebollen en/of appelbeignets op kan halen. Drink gezellig een bakje  koffie, thee of warme chocolademelk en proef alvast van de lekkernijen.  Of neem een kop erwtensoep, ook altijd lekker in de winter. De kinderen kunnen ondertussen grabbelen, marshmallows warmen of een pindaketting rijgen. Kijk ook even rond bij de kraampjes of...

  Lees meer...

 • Kerstzang in de Adullamkerk

  In ons kerkgebouw zal D.V. zaterdag 23 december de traditionele Kerstzangavond gehouden worden. Medewerking aan deze avond wordt  verleend door  het Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland onder leiding van dirigent Ron van Ommen. Het beloofd een zeer gevarieerd programma te worden,  waar naast koorzang ook veel ruimte is voor samenzang, die op het orgel begeleid wordt door de organist Martin Weststrate. De avond begint om 19.30 uur en er wordt gecollecteerd t.b.v. ons bouwfonds. Een ieder van...

  Lees meer...