I.v.m. de coronamaatregelen kon de kerstavond in de kerk niet door gaan. Gelukkig hebben we een leuk alternatief kunnen verzinnen! We waren welkom bij de ouders van Arthur die een grote veranda achter hun huis hebben, waar genoeg plaats was voor ons allemaal. We begonnen de avond lekker informeel met warme chocolademelk rond een vuurtje. Ouderling v/d Hoorn en diaken Goud waren ook even aanwezig, mede om een afscheidswoordje te spreken tot Arthur en Yvette voor wie het de laatste avond was. Uiteraard hebben we ook stil gestaan bij het Kerstevangelie. Met name over de herders die haast maakten om het Kind te vinden, met daarbij de oproep om het zoeken naar Jezus niet uit te stellen. Tot slot konden we genieten van regelmatig een stukje pizza die werden gebakken in een echte pizzaoven. We kijken terug op een gezellige avond en we hopen dat we in het nieuwe jaar weer bij elkaar mogen komen!