Rond de kerkdiensten

Kerkdiensten

De kerkdiensten op zondag beginnen 's morgens om 9:30 uur, 's middags om 14.00 uur en 's avonds om 18.00 uur.

Indien van deze tijdstippen afgeweken wordt, zal dit in het Kerkelijk Nieuws worden vermeld.

Valt 1e Kerstdag niet op zondag, dan zijn er twee diensten veelal om 9.30 en 14.00 uur. Op 2e Kerstdag, 2e Paasdag en 2e Pinksterdag worden er geen diensten gehouden.

Indien in de morgendienst het Heilig Avondmaal bediend wordt beginnen de middag- en avonddienst een halfuur later.

Bid- en Dankdag

De jaarlijkse Biddag wordt gehouden op de tweede woensdag in maart. Op de laatste woensdag in november wordt de jaarlijkse Dankdag gehouden. Zowel op de Biddag als op de Dankdag worden twee diensten belegd, 's morgens op 9.30 uur en 's avonds om 18.30 uur. Indien van deze tijdstippen afgeweken wordt, zal dit in het Kerkelijk Nieuws worden vermeld.

Zitplaatsen

De plaatsen zijn vrij, tenzij er het plaatje "gereserveerd" op staat. Tien minuten voor de aanvang van de  dienst zijn alle plaatsen vrij. Contactpersoon is diaken A.S. Wisse. Eenmaal per jaar wordt een collecte gehouden voor de zitplaatsen.

Berichten uitgelicht

 • Zangavond Adullamkerk Waarde

  Koorleden van de gemengde koren uit Arnemuiden, ’s-Gravenpolder, Krimpen aan den IJssel en Tholen heten u en jou van harte welkom op de zangavond zaterdagavond 21 oktober 2017.  Naast gezamenlijke koorzang laten we als koren apart ook een aantal liederen horen. De avond begint om 19.30 uur. De collecte is bestemd voor de kerkbouw van de Geref. Gem. in Waarde. Opening en sluiting door ouderling Harthoorn.

  Lees meer...

 • Statiegeldflessen

  Zaterdag 11 november worden de lege flessen (eenmalig) door het jeugdkoor opgehaald. We hopen op een mooie opbrengst, alvast bedankt  

  Lees meer...

 • Verkoping

  Op D.V. vrijdag 3 november hopen wij onze jaarlijkse verkoping te houden van 16:00 uur-20:30 uur. Er is weer van alles te koop, zie flyer bij het Kerkelijk Nieuws. Iedereen is van harte welkom!

  Lees meer...

 • Verkoping D.V. 3 november

  Op D.V. vrijdag 3 november hoopt Vrouwenvereniging 'Rhodé' haar jaarlijkse verkoping te houden van 16.00 uur tot 20.30 uur. Er is weer van alles te koop. (zie flyer bij het Kerkelijk Nieuws!) Iedereen is van harte welkom, wij zien uit naar uw/jouw komst!

  Lees meer...

 • Collecte Bijzondere Noden

  Op zondag 1 oktober zal de extra collecte bestemd zijn voor de met water en modder overstroomde gebieden in Nepal (Azië).  Naast de vele doden zijn er ook heel veel mensen (gezinnen) die dringend (financiële) hulp nodig hebben. Mogen we rekenen op uw financiële steun en gebed?

  Lees meer...

 • Koffiemorgen

  Woensdag 20 september hopen we u weer te ontmoeten in een zaal van de kerk voor een kopje koffie/thee. De bedoeling hiervan is ontmoeting en omzien naar elkaar, elkaar tot een hand en een voet te zijn of een luisterend oor te bieden. Ook als u niet eerder kwam, van harte welkom. Leeftijd is niet van belang. Er is geen limiet in dezen. De inloop is van 9.30 tot 11.00 uur. We zien uit naar uw/jouw komst. Wilt u gehaald worden? Ook dat is mogelijk. Dan graag even bellen. Contactpersoon is J....

  Lees meer...

Eerstvolgende diensten

 • zondag 19 november 2017

  09:30 Leesdienst
  14:00 Leesdienst
  18:00 Leesdienst

Voor leden

Nieuws Activiteitencommissie

 • Statiegeldflessen

  In juni ontvingen we € 187,40 voor de ingeleverde flessen en kratten.  Allen vriendelijk bedankt. Zaterdag 8 juli komt één van onze commissieleden weer door de straten en polders in en om Waarde om statiegeldflessen op te halen. We rijden niet allemaal dezelfde route, als u ze vóór 9 uur buiten zet, voorkomt u daarmee dat u ze een paar uur later weer naar binnen moet halen. 

  Lees meer...